Malam Pertama…

Malam pertama di Thesaloniki.

Aku dah mula rasa nak demam. Adakah mungkin kesan perubahan masa atau keletihan.. atau mungkin rindu pada semua yang tersayang di Malaysia.

Malam pertama di Thesaloniki, kekawan semua keluar untuk menghirup udara sejuk Thesaloniki dan mungkin mencari “sardanas” yang glamour itu. Aku hanya terperap kat bilik selepas makan maggi dan panadol. Makan dan kemudian tidur.

Waktu aku menulis blog ini pun sebenarnya tengah tidur. Sesiapa di sana, tolong kejutkan aku!

5 Respons to “Malam Pertama…”

  1. Sian…rindukan anak dan isteri…takpe teruskan perjuangan sebab ada kawan-kawan kita di sini yang mengikuti perkembangan a.syirfan kat sana…Hanya masa mampu menyelesaikan kerinduan macam tu…

  2. Sardalis….sardalis!!!!

  3. mangkitla… orang kek malaysia ni tongah semangat sambut merdeka… merdeka dari penjajahan, merdeka dari kezaliman, merdeka dari kemiskinan… MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA!

  4. bukan saja bleh jadi duta maggi tapi duta penadol gak…

    lepas ni cuti panjang or remember what i told u before….anything what u do not just for fun and get something new but the healthy also important. please..

  5. anna..
    Harga swbuah kejayaan adalah pengorbanan.

    Bro Akmak…
    Sardalis atau sardalas – dia org dah makan dah. Mesti banyak cerita makan sardalis/sardalas dengan Alexandros The Great the Second tu. Lantak ler…

    Zainal…
    Tahun nie sambut Merdeka kat negara orang lah. Tapi hati masih di Malaysia…

    Ayang…
    Tq. Will Remember. Take care. Love u

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: