Akhbar dari Greece

Aku sudah pun memperolehi keratan-keratan akhbar yang menyiarkan berita kami di Greece. Ada 3 berita di 3 akhbar yang berlainan. Oleh kerana mereka bagi dalam fail pdf dan aku tak tahu macam mana nak ubah fail ini ke bentuk lain, aku letak ajelah alamat fail pdf tu kat sini.

Cubalah tengok. Harap faham. Aku pun tak faham tapi buat-buat faham ajer lah yer…

malesia_agelioforos13

malesia_apogevmatini11

malesia_makedonia1

Apa pun, kami dengan rendah diri mengucapkan terima kasih kepada mereka yang  menghargai sumbangan kecil kami di dunia penyiaran…

6 Respons to “Akhbar dari Greece”

  1. apasal muka masam je dalam akhbar tu..kekawan kat belakang bukan main gelaknye..

  2. macam buat akhbar sendiri je…ke ayu ada masa nak buat graphic konon2nya korang masuk akhbar sana? hehehe…cakap kat jimang ada sorang awek kat sini nama liza kirim salam…

  3. salam buat saudara dan teman-teman
    tahniah kerana bekerja keras untuk diri dan company kita
    macam biasalah, cabaran kita bukan saja masa shoot, masa balik pun cabaran tak habis lagi
    bro, tak banyak nak komen actually cuma berharap semua selamat pergi dan selamat balik
    bab puasa tu takyah la paksa diri, dibolehkan, musafir, hehehe
    yang penting ‘bayar’ le balik ye, souvenir jgn lupa
    kat ofis tenang cuma adalah ribut sikit, biasalah, namapun negara khatulistiwa kan, hahaha
    all the best my frenzzzzzzzzzzz,
    salam!

  4. ainur mahdiyah Says:

    balik karang nak minta salinan orignal pastu nak photostate colour pastu lin nak frame kat umah. bukan ari ari tau boyfriend orang masuk paper. abang syirfan …. kim salam sayang kat boyfriend lin yang nama Mohd. Zaidi Abu Husin. salam rindu kat dia. pastu tu, kim salam juga ngan boyfriend sampingan lin mengikut urusan berikut:

    (1) Azmin Zelmy Alias – kekasih lokasi sejati ku
    (2) Nur Kamal Azahary – kekasih senandung ku
    (3) Schuwachyu Khalidi – Kekasih editor mahsuri ku …
    (4) Mohd. Zamani Mohamad – kekasih hard rock cafe ku
    (5) Syirfan Indra Mitra Suria Husin – bukan kekasih ku.🙂

    tima kasih. hehehehe.

  5. hi.. how’s puasa there?.. makin kurus la gamaknyer.. anyway…congrats.. rasa bangga tgk kwn sendiri keluar kat paper negara org..

  6. Salam…

    Kejayaan ini kejayaan kita bersama. Tak akan sampai kami ke tahap ini tanpa sokongan semua. Terima kasih dari hati yang dalam…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: