Gunung Olympus

Catatan ini sememangnya untuk semua, tetapi lebih bertujuan untuk tatapan Bro Akmal yang sunyi di ofis.

Bro, apalah makna kita ke Greece dahulu…

Sememangnya kita telah ke Athens, Thesaloniki, Pella, Vergina dan Dion. tetapi… apalah makna kembara kita sebelum ini jika tidak berada di gunung Olympus yang terkenal itu…

Oleh kerana kami telah tiba di sana dan bro tak sampai sini lagi, kami sertakan gambar kami di sana untuk tatapan Bro yang pastinya sakit hati… heheh

Berada di kawasan ini memang best Bro. sukar nak digambarkan dengan kata-kata. Kami harap dengan melihat gambar-gambar ini bolehlah Bro imaginasikan istimewanya Gunung Olympus. Salam dari kami.

Ikhlas dari kami – Syirfan, Zamani, Zaidi, Jimang, Ayi dan Ayu

p/s : sakit hati tak Bro?

 

5 Respons to “Gunung Olympus”

  1. La…Rasa macam pernah shooting je kat situ. Tengok tempat duduk tu macam Ulu Bendul punya tempat rekreasi je

  2. Btol..btol ckp abg akmal ..haha..macam bangku duduk Air Terjun Sg Koyan jer..hehe

  3. Ha abih la kau bro…girlfriend aku dah sokong aku kira kes ni dah tahap sadakallah hullazim dah. Hahaha

  4. ainur mahdiyah Says:

    tak kisah lah ulu bendul ke ulu temiang ke ulu yam ke … yang penting boyfriend lin ada dalam tu. ishhhh .. dah kurus dah … hey abang syirfan! abang tak bagi makan ke boyfriend lin tu! siap korang kalau dia balik karang perut dia dah tak ada!!!!

  5. Salam…

    Kalau cemburu katakan ajer cemburu. hehehe. Lin, Zaidi dah boleh makan sayur!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: