Rayo wei…

 

Syirfan I.M.s, Zalina Maizan, Putera Syahmi Zafran dan Puteri Syahmina Zafirah

Syirfan I.M.S, Zalina Maizan, Putera Syahmi Zafran dan Puteri Syahmina Zafirah

Kok dilipek sebosar kuku. Kok dibontang sebosar alam. Kok hilang dicaghi. Kok hanyut dipinteh.  Kok tonggolam disolam. Datang biarlah nampak muko. Kok poie biarlah nampak belakang. Jauh diimbau, dokek digamit.

Seuntai salam, sejambak kato. Dogup bicagho, meghisik raso. Salah dan silap, maap den pinto.  Maap zahir batin.

Solamat Hari Rayo dari den, orang rumah den dan anak-anak den.

13 Respons to “Rayo wei…”

  1. ainur mahdiyah Says:

    aluu … selamat ari raya abang syirfan and family. semoga happylah hendaknya raya ini.

    dari lin & zaidi.

  2. hai Zaidi, Lin…

    Moga korang jumpa kemeriahan dan keistimewaan Aidilfitri pada tahun ini. Maaf Zahir Batin dari kami sekeluarga.

  3. Kok dilipek sebosar kuku. Kok dibontang sebosar alam, alamak den teraso! Apapun maaf zahir dan batin yo…sesamo kito waghih

  4. Bro,

    Selamat Hari Raya. Maaf Zahir Batin. Minta halal makan minum. Akmal & Famili

  5. Bro’s,

    Sesamalah kita. Moga bahagia dan selamat dalam perjalanan untuk beraya. Harap jumpa nanti cukup susuk tubuh. Selamat Hari Raya, maaf zahir batin…

  6. Semoga dihari yang Fitri ini Abang Syirfan dan Keluarga dapat merayakannya dengan penuh suka cita dan khidmat serta dalam lindungan Allah SWT.

    Selamat Idul Fitri 1429 H,
    Minal Aidin Wal Faidzin, Mohon Maaf Lahir dan Bathin.

    Salam
    Yulis & Keluarga

  7. Tq Yulism..
    Bersamalah kita menghargai Aidilfitri ini…

  8. dok pahe kawe….tapi the main point nak wish selamat hari raya kan…sesamalah kita..tak buat open house ker…

  9. Rose…
    Samalah kita. Open House? Confirm tak buat tahun nie. Wife tengah tunggu hari untuk cahaya mata ketiga…

  10. selamat hari raya… maaf kalau terkasar bahasa, ter apa2 laa

  11. Rasonyo masih bolum telambek den nak ucapkan Solamat Haghi Ghayo Maap Zahir Batin kek kau sokoluargo dari den kawan sokampung anak felda/TMS dalam konangan. Apo email kau ha…

  12. bocong dot com Says:

    Syirfan, youve been out with a great family, great carrier great everything and still.. with a big thought, congrats for that.🙂

    Selamat hari raya.

  13. Ajai…
    Selamat berayo sakan… maap sesamo…

    Dno…
    Samolah kito. Harap jumpo rayo tahun dopan.

    Rusdan…
    Lama tak dengar berita. Biasa ajelah.. biasa-biasa ajer. U pun pastinya dah berjaya jugak. Keep in touch…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: