Melaka anugerah Datuk kepada Shah Rukh Khan???

UTUSAN – Melaka anugerah Datuk kepada Shah Rukh Khan

10/10/2008 5:17pm

MELAKA 10 Okt. – Pelakon terkenal Bollywood, Shah Rukh Khan merupakan antara penerima Darjah Mulia Seri Melaka (DMSM) sempena hari jadi Yang Dipertua Negeri Melaka, Tun Mohd. Khalil Yaakob ke-70, esok.

Dengan penganugerahan darjah DMSM itu, Shah Rukh Khan akan bergelar Datuk.- Utusan

 

*Bro, tolong beli ‘datuk’ 9…

12 Respons to “Melaka anugerah Datuk kepada Shah Rukh Khan???”

  1. apa kena la…di bagi dato kat orang yg tak berjasa pada kita…
    merosak lagi adalah..

    apa komen ko bro?

  2. wah… blog ini menarik lho… coba di share aja di situs social bookmarking ini>>> http://www.lintasberita.com mudah2an bisa membantu naikkan traffic blog ini keep up the good post ok.. btw.. ever thought bout adding lintasberita’s widget?? just look at your live traffic feed?? Nanti akan banyak pengunjung yang datengnya dari lintasberita lho… cek disini aja yah
    >>> http://www.lintasberita.com/tools.php

  3. Bro..
    Aku lebih rela melaka bagi datuk ni pada orang yang kutip sampah sepanjang highway atau oarang yang kerja kat loji kumbahan…

    rizky,
    TQ

  4. isk2… ntah hape2… kalu saya boleh bagi datuk, artis negara mana ye saya nak kasik… emmmmmm.. *tengah pikir*

  5. Jadi ingat film Shah Rukh Khan “Kuck Kuck Hota Hai” selalu membuat saya menangisi akan indahnya persahabatan dan cinta yang tulus. Ada artis Indo dapat gelar Datuk ga Bang? .. :sink: thanks

  6. macam yang aku ingat tajuk filem tu “KucH Kuch Hotak Hang la”🙂
    Bro ni ada pujian dari wife aku.bila ko nak update website ko ni.dia baca habis semua artikel ko.hehehe…seronok baca katanya.

  7. abg syirfan nak dato…anytime…habaq mai ok…..kata Pekan Bandar DiRaja…haruslah ada kabel..hahaha

  8. ibukumbang,
    dah habis fikir lum?

    Yulism,
    nasib baik saya tak minat pada filem hindustan… kalau tidak pasti lena dalam lagu-lagunya. Tak perasan pulak artis Indonesia mana yang pernah dapat ‘datuk’. Malaysia terlalu mewah dengan ‘datuk’…

    Bagen,
    Insyaallah dan terima kasih.

    Umimia,
    nak dato… tapi malu bila orang bertanya, apa sumbangan u pada negara, nak jawap aper? malu ajer kan…

  9. maybe bini dia peminat shah rukh khan.. kalau bagi datuk.. dapat la jumpa masa acara penerimaan anugerah nanti.. tapi yang pasti.. khalil ya’akob adalah manusia bengong….

  10. SOKONG!

  11. haudy_carlos666 Says:

    melaka boleh!!!!!
    umno boleh!!!!!
    semua boleh!!!!!
    BOLEH BLAH!!!!!

  12. haudy_carlos666 nama lama yang dah lama aku x dengar ni…???
    kuantanmen

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: