Promosi @ Harian Metro

Balai Berita, 31 Jalan Riong…

Halim, orang kuat team marketing telah membawa kami ke Harian Metro untuk sesi promosi dokumentari “Alexander Bukan Zulkarnain”. Kami semua mengikut sahaja…

kelihatan Paulline, Zamani, Sham dan Halim menunggu ketibaan wartawan hiburan yang terlibat…

Wartawan Metro Ahad, Firdaus Sahat sedang pening dengan maklumat demi maklumat yang kami hidangkan. Maklumlah yang hadir semua kaki bercakap.. Layanlah kami bercakap dan bercerita, dan bercakap dan bercerita dan….

Sesi fotografi. Bab ini yang paling lemah. Paling tak bermaya. Maklumlah, mana pandai bergaya depan kamera ni. Tapi bila tengok semula, hensom jugak aku ni yer… Boleh letak jadi cover depan URTV. hehehe

Ini akan digunakan sebagai cover depan majalah Mangga. Auwww…

Anyway, terima kasihlah pada abang cameraman yang sudi membantu kami untuk membina pose-pose yang daring lagi maut. hahaha.

13 Respons to “Promosi @ Harian Metro”

  1. Ternyata Abang Syirfan nich tak kalah pula dibanding model ternama itu. he he… 😛 Majalah Mangga, jika satu orang boleh lah Bang. Kalau tiga orang cover majalah Mangga, Pisang dan Jambu… wakakk… sory Bang saya cuma bercanda. thanks

  2. Meletopppp nok! All the best!

  3. Yulism…
    Sekali pandang memang macam model…. hehehe. tapi sebenarnya, tuhan saja yang tahu… hehehe

    Fieha…
    Tq. Tapi tak boleh lawan orang keluar majalah sambil bergambar dengan isteri bekas perdana Menteri. Lagi melotop nok.. hehehe

  4. malu-malulak…bang, cover harakah pun ok nih!

  5. Hahaha… kalau betul lah jadi cover majalah/akhbar.. sumpah, 3 bulan saya tak lalu depan kedai buku..

  6. ekekekeke…URTV yer..mangga yer…dan dan time tuh..menjunam turun sale majalah…kikikiki…gurau2 jer abg syirfan…hensem..mestilah hensem..kalau tak takkanlah Kak Zan terpikat..kan………

  7. Bayangkan wajah ini menjadi cover URTV bulan depan. Apakah tagline yang diaorg akan letak.. SYIRFAN – LELAKI YANG TAK SEDAR DIRI!!! heheh

  8. lepas ni leh la tangkap gambar tak pakai baju.. hehe.. untuk majalah mangga!

  9. Bang, majalah Mangga tu majalah apa? Apakah majalah buah-buahan macam pisang, jeruk, anggur, dan lain-lain?

    Berapa jam bergaya di depan kamera tu Bang? Capai orang membantu Abang mengatur pose …..😀

    Bang. deretan lukisan yang menjadi back ground pada image header Abang itu siapa punya? Koleksi Abang sendiri kah? Hebat nian Bang Syirfan ni ….

  10. Emi,
    tangkap gambar tak pakai baju? maksudnya nampak tulang ajerlah…

    Mbak,
    Majalah mangga? Majalah hiburan sebenarnya… Hehehe. Tak lama bergaya… tapi dek terlalu naifnya berada di depan camera, seminit terasa bagai satu jam…

    Lukisan? tidaklah….. Gambar itu saya ambil tika berada di Arbak Street, Moscow. Lukisan-lukisan ini punya ketrampilan merujuk kepada penyair agung, Alexander Pushkin. Malah boleh dikatakan Alexander Pushkin terus hidup di Arbak Street…

  11. mangga nyer trademark, tak yah pakai baju duduk dlm pool.. hahaha.. can’t imagine u doing that… anyway.. let me know kalau dah keluar.. i nak beli 16…support maa..

  12. ajai…
    u nak beli 16? itu bukan support.. itu pedajal kawan namanya. hahaha

  13. ajai.. aku tolong up lagi.aku pastikan manga edisi syirfan aku booking semua.aku nak bagi orang kampung tengok.FREE² aku bagi.hehehe

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: