Anak-anak ku…

PUTERA SYAHMI ZAFRAN – lelaki yang bijak, mulia dan mencapai kejayaan

 

PUTERI SYAHMINA ZAFIRAH – Perempuan yang bijak, mulia dan mencapai kejayaan

dan cahaya mata pelengkap yang lahir pada 1 November 2008… selepas perbincangan, kami memutuskan untuk memberi nama …

PUTERA SYAMIL ZAFRAN – Lelaki yang melengkapkan kejayaan

12 Respons to “Anak-anak ku…”

  1. semalam jumpa dilah, umai, kembong dan sab diorang suruh saya sampaikan ucapan tahniah..

  2. comelnyaaaa …..

    syahmi .. syahmina .. syamil .. mai oi .. nama dekat dekat nyerrr …
    🙂

  3. Salam. Den ucapkan tahniah, pandai kau, dapek anak solang lelaki pompuan pastu lelaki. Itu semua anugerahNya. Kirim salam kek orang ghumah. Cikgu Azmi ade ajak tak kenduri kahwin adiknyer 8 & 9.11.2008 ni. den balik kampung minggu ni. mungkin kau tak dapat datang kot, sebab perlu berade disisi isteri dan anak-anak sekarang ni, maklumlah dapat cahaye mate yang baru.

  4. Tahniah…. tak sangka dh 3 anak syirfan…. lama tak dengar berita… tetiba ja dah 3…. cute betul Syamil tu…. ikut rupa sapa la agaknya…

  5. Wah ! tak sangka ,baru cuti beberapa hari dah ada berita gembira .Tahniah Abg! kim salam kat org rumah ! Eeei comel …gerammnya !

  6. Salam semua…
    Terima kasih semua pada setiap doa dan ucapan. KAmi sekeluarga amat menghargainya.

  7. wah..cantik nama seindah maksudnya….comel2 pulak tu…(oh tolong jgn perasan kata sbb bapaknya comel…)hahaha….

  8. Tq, tapi percayalah pada hakikat bahawa comelnya anak-anak itu tumpah dari kecomelan dan kehensoman bapanya. percayalah… hahaha

  9. Wah, selamat ya Bang, atas kelahiran putera yang ketiga. Semoga benar-benar menjadi cahaya mata bagi ayah bundanya, sekaligus menjadi ‘lelaki yang melengkapkan kejayaan’, sesuai dengan namanya.
    Syahmi Zafran benar-benar mirip Bang Syirfan (ya iya lah, masak mirip orang lain ya Bang … hehe). Syahmina pastilah mirip bundanya juga ya?
    Selamat berbahagia untuk Bang Syirfan sekeluarga. Semoga selalu dirahmati Allah Swt. Amin.

  10. bocongdotcom Says:

    Bro,

    Dalam sibuk sano sini tu, sompek gak ekau yo😛. maso bilo lak tu..

    Petuo baguih ni. Apo pun, tahniah la. Murah rezeki ekau ni

  11. Mbak..
    terima kasih atas donya. Amin.

    Bro…
    Itu namaanya rezeki Bro. Kita hanya merancang, tuhan menentukan.

  12. Congrats to you n ur wife.. dah lama betul tak contact you.. i’m so busy now.. next year my turn nak beranak lagi…hehehe

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: