Syahmina…

Syahmi & Syahmina

Gambar ini diambil pada hari khamis yang lalu. Tahukah apa yang unik pada gambar ini?

Uniknya, Syahmina belum lagi ke bersekolah seperti abangnya. Entah mengapa, khamis yang lalu dia beria-ria untuk kesekolah.

Lantas kami pakaikan dia dengan pakaian abangnya dan kami hantar ke sekolah. Selepas mendapat kebenaran dari gurunya dengan alasan untuk “test” adakah Syahmina bersedia untuk kesekolah tahun hadapan. Hebat, dia tidak menangis dan kelihatan sangat gembira. Malah pada hari jumaat pun dia kesekolah bersama abangnya.

Kini telah tiba cuti persekolahan. Syahmina menghitung hari untuk kesekolah lagi.

Bersekolah dan belajarlah kau nak… Selagi mampu ayah dan umi akan usahakan…

5 Respons to “Syahmina…”

  1. Bagusnya Syahmina….semoga dia seronok belajar sampai besar…..banggakan ayah dan umi……..

  2. hehe.. mesti kiut.. yang pasti baju tu mesti besar

  3. Emi, Rose…
    Doanya moga anak-amak kita semua ingin mencapai tahap yang lebih tinggi dari kita semua. Doalah bersama.

    Memangnya, dah pakai baju abang, confirm besar. hehehe

  4. Such a brave girl…. seronok bila tgk anak2 suka/berminat nk belajar…

  5. lama da x jumpa….last masa gya kawen…gya pun da dpt baby…da sekolah upanya yg 2 org ni…& tetiba dpt tahu da ada yg kecil…moga terus bahagia bro & sis….

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: