Tanya Sama Hati…

Sekadar lagu yang tiba-tiba muncul dari kotak fikiran…

8 Respons to “Tanya Sama Hati…”

  1. tanya sama hati… setelah hampir 10 tahun… kita kenang kembali segalanya… apakah ini petanda… kita terlalu rindukan sesuatu atau seseorang… atau kita telah terlalu jauh meninggalkan semua kenangan… tanya sama hati…

  2. Annasz…
    Tanya sama hati….

  3. bucungdotcom Says:

    Kita pasti rindukan kenangan kita..
    Saat paling meriah dalam hidup kita..
    KK6 in memories..

  4. bro, lagu Tanya Sama Hati itu memang menyentuh perasaan

    kalau dilihat dari sejarahnya, ia adalah gabungan nyanyian P. Ramlee dan Normadiah, tapi ada yang kata tajuk sebenar lagu itu adalah Itulah Sayang

    i wonder why both of us always share the same interest, hahahaha

  5. 001beautifulcrazy Says:

    Jangan ikutkan hati .. kata orang nanti mati

  6. Rusdan,
    kenangan itulah disiplin yang memimpin kita. Harap semuanya berjayaQ

  7. Bro, tajuk dah tak kisah dah.. yang penting lagunya. Tanggap leleh. malah P Ramlee dah pikir dah nak buat time-lap. Tak payah super 20 tahun kemudian. Dengan visual kita dah tahu dah…

    Sokong. maklumlah, lahir tahun sama. Tak tahulah lin pun share the same interest ker? hehe

  8. beautiful..
    betullah tu. tapi bagi sesetengah orang kata, bilalah mati asal dapat apa yang dihajati. hehe

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: