Alexander Bukan Zulkarnain : Ulangan

Salam….

Ramai yang kecewa bila tidak dapat menyaksikan episod akhir Alexander Bukan Zulkarnain. Saya pun rasa jugalah kecewanya kerana episod akhir inilah yang menjadi klimaks kepada usaha mencari Zulkarnain.

Untuk itu, saya lampirkan tarikh tayangan ulangan untuk semua. Sudi-sudilah menonton. (Terima kasih pada Bro Akmal yang berusaha mendapatkan jadual waktu ini.. hehehe)

Selamat Menjamah Sejarah

 Episod Akhir:

Selasa ( 17/2/09) pukul 1 pagi dan pukul 2 petang                     

Khamis (19/2/09) pukul 12 malam  

 

Bulan March:

Making off: Jumaat (6/3/09) pukul 8 pagi

Episod 1: Sabtu (7/3/09) pukul 8 pagi

Episod 2: Ahad (8/3/09) pukul 8 pagi

Episod 3: Selasa (10/3/09) pukul 8 pagi

Episod 4: Rabu (11/3/09) pukul 8 pagi

Episod 5: Khamis (12/3/09) pukul 8 pagi  

 

Making off: Selasa (10/3/09) pukul 11 malam

Episod 1: Rabu (11/3/09) pukul 11 malam

Episod 2: Khamis (12/3/09) pukul 11 malam

Episod 3: Jumaat (13/3/09) pukul 11 malam

Episod 4: Sabtu (14/3/09) pukul 11 malam

Episod 5: Ahad (15/3/09) pukul 11 malam

8 Respons to “Alexander Bukan Zulkarnain : Ulangan”

  1. Akum Bro..sy nk ‘copy’ tentatif ni yer..

  2. yeay! thanks a lot! hopefully my ASTRO will be okay by then🙂 tak sabar nak tengok rasanya..

    any other upcoming projects ?

  3. Lukman.. tak ada masalah… tq

  4. Dora..
    Harap gembira yer…
    Ada beberapa project yang sedang dipertimbangkan.. Minat “Salahuddin Al-Ayubi?”

  5. rosnah ibrahim Says:

    saya berharap sangat untuk mendapat kan dvd alexander bukan zulkarnain tolong usahakan….saya nak beli dvd ini…bila akan dijual dipasaran dan no tel kalau ada…t/kasih

  6. Rosnah, terima kasih kerana singgah. Kami akan terus berusaha agar doku ini sampai kepada semua dalam apa bentuk sekali pun. Insyaallah. Teruskan menyokong penerbitan dokumentari Islam.

  7. […] Untuk mengetahui waktu siaran ulangan, klik sini. […]

  8. yahyaabdqayum Says:

    saya menyokong penerbitan dokumentari islam sebegini, ia dpt membongkar rahsia sebenar di sebalik rahsia sejarah keagungan islam yg sebenar…saya harap teruskn lg perjuangan menjejak rahsia ini demi agama islam…

    Saudara,
    Moga usaha kecil kami bawa kebaikan untuk semua. Kami juga mohon pendapat, pandangan dan sokongan agar smeuanya mencapai tahap yang dikehendaki.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: