Alexander Bukan Zulkarnain : “Helah” Sang Penerbit (17)

Akhirnya “Alexander Bukan Zulkarnain” dicetak dan dirompak!!!

cetak-dan-rompak

cetak-dan-rompak21

cetak-dan-rompak31

Ingatkan buku, lagu, drama atau filem sahaja yang mengalami nasib sebegini… Entahlah, aku marah atau suka pun aku tak tahu…

12 Respons to “Alexander Bukan Zulkarnain : “Helah” Sang Penerbit (17)”

  1. mungkin marah kerana orginalitynyer dah diculik..
    mungkin bangga kerana demand agak tinggi..

  2. sebaliktabir Says:

    Abg Syirfan,kalau marah sabar yer.. kalau suka…tak mungkin kot. Tapi saya rasa orang macam ni memang makan duit haram kalau dia charge sebab senang lenang atas penat lelah dan usaha orang lain.
    Positifnya karya ini telah mula mendapat perhatian dunia cyber. Perkembangannya akan menjadi tidak terbatas. -Akan ada perperangan fakta & mitos dikalangan sejarahwan-Mungkin. Dan kajian ini akan membuka lembaran baru fakta sebenar siapa Zulkarnain dan siapa Alexander.-Juga Mungkin-

  3. Dora…
    Mungkin keliru kerana marah dan bangga… Terima ajerlah semuanya sebagai suratan.. hehehe. Mungkin ada kebaikannya…

  4. Sebaliktabir…
    mungkin ada kebaikan. so biarlah…

  5. mengapa harus dicetak rompak…..harus mendapat tindakan sewajarnyer

  6. hehehehe ….
    lin happy pulak dengar.
    jangan salah sangka yer .. sebab lin rasa, jika di cetak rompak, ertinya ada demand/permintaan dari penonton sehinggakan ianya berlaku sedemikian. wakakakkaa …
    yesssszzzzz …. ABZ kena cetak rompak!

  7. 001beautifulcrazy Says:

    Negativenya ia dirompak … Positifnya usaha itu berjaya…

  8. ishk…nak ‘kena’ ni si pencetak dan perompak tu..

  9. Zahar.. biarlah luncai terjun dengan labu-labunya…

  10. Jesselane… jom bangga bersama..

  11. Beautiful… terima kasih kerana ada pada masa negatif dan positifnya.. hehe

  12. lukman.. biarlah.. hehehe. Terima kasih pada setiap perhatian yang diberikan. sangat menghargainya

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: