Show Reel

Sewaktu menyelongkar youtube, bertemu pula antara show reel yang terawal aku buat di FM Production.

Show reel ini aku buat untuk memikat hati National Geographic. Hasilnya, dapatkan kami projek menyiapkan dokumentari bertajuk Keris berdurasi 2 jam untuk National Geographic.

Talent yang kami gunakan ialah MargaJebat dan bukan Dato K. hehehe

Tajuk show reel ini kami beri nama : Bilah Berluk Nusantara. Sudilah melihat hasil kerja aku 2 tahun yang lalu.

3 Respons to “Show Reel”

  1. bucungdotcom Says:

    Aku pernah main video game ‘Diablo’. Dalam game tu kita leh dapat senjata-senjata ajaib dan misteri menerusi level yang kita dah menang. Salah satu senjata dia, ‘kris’, dan leh dapat bila level kita dah tinggi. Menurut game maker tu, kris tu adalah senjata dewa-dewa.

    Bro camne nak tengok lik doc ‘keris’ tu

  2. syirfan Says:

    bro…
    setahu aku, dokumentari Keris di National geographic tu belum ditayangkan. Kalau nak ditayangkan nanti aku bagi tahu yer. Bukan ada buku kartun Senjata Misteri ker? ada keris tak dalam senarai senjata misteri itu?

  3. bucungdotcom Says:

    La ye ker.. Ingat kot aku yang dah terlepas. Pasal komik tu setahu aku semua dia punya jenis pedang itu ini begitu begini. Pasal takde hero Melayu dalam komik tu kot

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: