Berkerja!

Pada tika orang lain sedang bergembira dengan cuti panjangnya, aku terperok di ofis ini. Bilalah nak siap dokumenteri aku nie…. Adussssss

 

*Entry ini dibuat untuk menunjukkan pada bos yang aku sangat rajin berkerja.. ahakkksss

8 Respons to “Berkerja!”

  1. sebaliktabir Says:

    mesti! tak tunjuk bos tak tau…. hehehe..
    bos bukan selalu duduk dalam ofis pun…ahahahah

    betul, betul, betul

  2. Dari jauh terdengar Boss pun berbunyi Ahakks gak

    untungnya bos terdengar… Tak lama lagi naik gaji nie.. hehe

  3. huhuhuhuhu …… kesian. lin pun long weekend terperap kat umah juga. kemas rumah. susun baju. dan tengok tv sebelum merajuk dekat zaidy minta bawak pegi Giant sebab nescafe, milo, teh, nestum dan oatmeal dah habis. dan iya abang … itu je barang dapur yang saya beli. huhuhuhuhu …

    takpelah… kan dia dah bawa gi Perak… heheeh

  4. 001beautifulcrazy Says:

    Boss tak stay sbb takut ada lembaga kot… muahahahahaha…

    Ina – no comment! hehehe

  5. kasihfieha Says:

    Wakaka…kesiannyer.takpelah pas habis kerja boleh cuti panjang lagi !

    Fiha,
    bilalah agaknya boleh bercuti panjang….

  6. To beautifulcrazy….Lembaga ye….Tengok bebaik apa ada dalam aquarium sebelah tu….bukan nampak macam kepala nenek tu je…

  7. 001beautifulcrazy Says:

    to Mr. Akmal .. mungkin kamu sahaja yang nampak …

  8. nak bonus lebih la tu..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: